© 2002-2019 Belgian Cycling Selection

Nieuws

Alle info over het Belgisch Amateur- en Master wielrennen.

 

Nieuws.BCS Team.Kalenders.Uitslagen.Partners.INFO & links.

Home

 

Nieuws

Lid Worden:

 

Je kan op volgende manieren lid worden van het Belgian Cycling Selection Team:

 

 

Lid Worden

Sympathisant of steunend lid:

 

Waardeer je de inspanningen van BCS voor het wielrennen op gebied van de breedtesport: Amateurs, Masters , Vrije Renners & niet-aangeslotenen, dan kan je ons steunen door lid te worden als Sympathisant.  Sympathisanten kunnen de BCS kledij aanschaffen.

 

Om sympathiserend lid te worden van BCS betaalt u 15 euro via overschrijving op het rekeningnummer van Belgian Cycling Selection: BE53 9792 3945 9053 met de vermelding van uw naam en voornaam.

 

 

Wielertoerist - VTT vergunning of Wielertoerist - VTT Familie vergunning:

 

BCS is lid van Wielerbond Vlaanderen. Met deze vergunning bent u als fietsrecreant 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd, ook in het buitenland. Via uw ziekenfonds krijgt u uw lidmaatschap geheel of gedeeltelijk terugbetaald! 10 x per jaar ontvangt u het Cycling.be magazine en de digitale nieuwsbrief. Ook krijgt u korting bij wielerwedstrijden en wielertochten.  Zie ook: Wielerbond Vlaanderen: Lid Worden

Vergunninghouders kunnen de BCS wielerkledij aanschaffen met een extra korting van 10% ! Speciale kledij voor dames!

 

Lidmaatschap: 15 euro + kostprijs lidmaatschap WBV (28 euro individueel, 33 euro voor het hele gezin! )  Stamnummer BCS: 02015001

 

Om lid te worden, vul het formulier in op WBV: zie: Lid Worden  U betaalt rechtstreeks uw vergunning aan WBV, uw BCS lidmaatschap aan 15 euro betaalt u via overschrijving op het rekeningnummer van Belgian Cycling Selection: BE53 9792 3945 9053 met de vermelding van uw naam en voornaam.

 

 

 

 

Renner:    Rennersvergunning Amateur - Master - Vrije renner  Heren & Dames:

 

Wil je lid worden als Amateur- of Master renner, dat kan bij BCS. Vele clubs leggen hun leden allerhande vereisten op. Dat doen wij dus niet bij Belgian Cycling Selection. Wij staan ervoor dat iedere kandidaat renner op Amateur of Master niveau moet kunnen aansluiten bij een club, zonder al te veel verplichtingen.

Renners van Belgian Cycling Selection kunnen aan speciale voorwaarden de uiterst kwalitatieve BCS kledij aanschaffen. Zij dienen wel het minimumpakket (trui korte mouw, trui lange mouw, korte broek, lange broek, kousen) aan te schaffen. Uiteraard willen we dat onze renners in de wedstrijden de BCS kledij te dragen.

 

Een vergunning van BCS is een vergunning voor het ICF.

 

Wil je lid worden als renner, neem dan contact op met BCS via info@belgiancyclingselection.be

Bijkomende BCS rennersvergunning  Amateur - Master - Vrije renner  Heren & Dames:

 

Voor het bekomen van een bijkomende BCS rennersvergunning zonder verzekering dient de aanvrager te beschikken over een geldige vergunning van een Belgische wielervereniging voor het jaar 2018, waarbij hij verzekerd is voor zijn deelname aan wielerwedstrijden. In geval van ongeval dient hij/zij beroep te doen op de verzekering van die federatie. Een vergunning van BCS is zowel een vergunning voor het ICF.

 

Kostprijs: 20 euro,   gelieve het Rennersformulier in te vullen en naar info@belgiancyclingselection.be te sturen.